Mad til børnene i Soiya

Hjælp børnene i Soiya under Coronakrisen

Nærende grød til fire børn i 2 uger:

50 kr

MobilePay 24385

eller:
Bank: Reg. 8401 konto: 3382357

Børnene i Soiya mangler mad

Hjælp børnene i Soiya (billedet) med at fylde gryden og maverne med nærende grød!

Hele Nepal er lukket ned på grund af coronakrisen. Alle butikker er lukkede, og folk har forbud mod at gå ud uden tilladelse. Derfor er de fattigste, som normalt lever af forefaldende arbejde, og som bliver betalt på dagsbasis, nu afhængige af fødevarehjælp.

I det område, hvor Skoleliv i Nepal arbejder, har lokalregeringen uddelt ris, linser, salt og olie og nærende mel til børnefamilier, men det er langt fra nok mad til de fattigste familier, som intet har selv. Lokalregeringen har ikke midler til at uddele mere, så nu samles der ind blandt de rigere familier og private organisationer i området, og vores samarbejdspartner Soiyas Uafhængige Kvinder er også blevet bedt om at hjælpe. Derfor beder vi nu om jeres hjælp, så vi kan hjælpe med nærende grød til børnene i området, så de ikke sulter, og så de får næring nok og på den måde undgår mangelsygdomme.

I det område, hvor Skoleliv i Nepal arbejder vurderes det at cirka 1000 familier har akut brug for fødevarehjælp, heriblandt de fleste af de 20 familier i landsbyen Soiya, hvor de små søde troldeunger på billedet kommer fra.

Vi ved godt, at mange danskere også har det svært lige nu, men hvis du kan undvære et mindre beløb, så vil det gøre en stor forskel for børnene i de små fattige lerhuse i det sydvestlige Nepal.

Skoleliv i Nepal har arbejdet med skolemad til de fattigste i mere end 10 år. Vi kender området godt og har et tæt samarbejde med de lokale myndigheder. Fødevarehjælpen går til de fattigste uden administrationsgebyr til hverken os eller vores samarbejdspartner.%d bloggers like this: