En charity aften i Hellerup

Skolemad til Nepal har fået en samarbejdspartner. Det er Pia Torp, som ejer webshoppen chimalaya.dk .Pia sælger lækre uldplaider og smukt stentøj fra Nepal og så er hun en meget energisk dame, som brænder for at fundraise til en god sag.

Derfor giver Pias egen webshop 2% af sin omsætning til skolemad og Pia er gået ind i arbejdet for at fundraise både blandt sine kunder og andre steder. Det er jo skønt med ny energi, så Pias arbejde er meget velkomment.

Vores første fælles arrangement var en aften hos Charlotte, en af Pias veninder. Charlotte har indvilliget i at være Good Will Ambassadør for projektet og havde i den anledning trommet en gruppe veninder sammen, som skulle høre om Nepal, om skolemad, købe Chimalayas produkter og forhåbentlig give et skolemads bidrag.

Pia fortæller om Nepal og sine tæpper
Pia fortæller om Nepal og sine produkter

Det blev en hyggelig aften, hvor alle deltagere virkede, som om de var blevet klogere, synes det er et godt projekt og gerne ville støtte det. Det håber vi så de gør 🙂

Pia viser de indbudte et skønt uldtæppe
Pia viser nogle af de indbudte et af de skønne tæpper
Anne Mette fortæller om skolemadsprojektet
Anne Mette fortæller om skolemadsprojektet

Offentliggjort af skolemadtilnepal

Skolemad til Nepal er en lille frivillig forening, som støtter fattige børns uddannelse i det sydlige Nepal. Vores kerneaktivitet er gratis skolefrokost, men vi har også danske praktikanter, vi rejser penge til solceller på skolerne, til videreuddannelse af lærerne og forhåbentlig i fremtiden til at forbedre undervisningen med computere På foreningens vegne Anne Mette Nordfalk Forkvinde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: